Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

vytisknout

AKCE ÚNOR 2020

ilustrativní obrázek

Čtvrtek 6. února 2020 - 19:30 - Vrátnice

MARKÉTA KUTILOVÁ: TURECKU NA DOSTŘEL - VÁLKA V SÝRII

Večer válečné reportérky Markéty Kutilové, novinářky, humanitární pracovnice a spoluautorky knih Islámskému státu na dostřel I a II. Kutilová pracovala jako koordinátorka na zahraničních misích Člověka v tísni, společně s Lenkou Klicperovou se dlouhodobě věnuje situaci v Sýrii. Přednáška se bude týkat nejen její poslední syrské návštěvy, z níž se nedávno vrátila.

Vstup: 100,-


ilustrativní obrázek

Úterý 11. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

HOSPODSKÝ KVÍZ: PŘIJĎ NA PIVO S ROZUMEM!

Pijte s rozumem, dejte dohromady tým přátel a soutěžte ve vědomostním kvízu plném zábavy. 56 otázek rozhodne o tom, kdo zvítězí a odnese si domů tekuté a jiné ceny.


ilustrativní obrázek

Čtvrtek 20. února 2020 - 20:00 - Vrátnice

THE ELEMENTS - EXTRÉMNÍ SPORTY (ZDARMA)

THE ELEMENTS: Země, voda, vzduch. Tři živly, tři extrémní sporty, tři neobyčejní lidé. Čtvrtý živel hoří v každém z nich.

https://vimeo.com/214692862
https://www.csfd.cz/film/458978-the-elements/komentare/

Dokumentární film The Elements chce divákům odhalit podstatu tří sportovních odvětví - horolezectví, hloubkové potápění a BASE jumping, která jsou spojena se symbolikou jim odpovídajících charakteristických živlů - země, voda, vzduch. Jednotlivé oblasti jsou pak zastoupeny výraznými českými osobnostmi profesionálního sportu, kterými jsou Marek Holeček, Michal Rišian a Martin Trdla.


ilustrativní obrázek

Úterý 25. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

HOSPODSKÝ KVÍZ

Pijte s rozumem na Hospodském kvízu na Vrátnici! 56 otázek, soutěžení, výhry a především zábava.

Chceš zažít víc, než jen běžný pokec u piva?

Hospodský kvíz nabízí tobě a tvým kamarádům skvělý zážitek na večer. Bude k tomu stačit tužka, papír a chuť postavit se nové výzvě! Pokaždé nové otázky, každý týden odměňujeme nejúspěšnější týmy. Co udělat pro to, abys mohl hrát? Sestav tým (1-8 hráčů), vymysli pro něj originální název a přihlas jej v této události. Pak se už jen dostav se svým týmem včas na značky a nech našeho moderátora, ať tě celým večerem provede. Vše potřebné dostaneš na místě.

Startovné za hráče je 50 Kč.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino