Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM ÚNOR 2019

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 8. února 2019 - 19:30 - Vrátnice

VENTOLIN, 1FLFSOAP

Jelikož se páteční koncert pořádaný TKA vyprodal během 7 dnů, přidala ještě Rožnovská kavárna s.r.o. druhý, sobotní. Veškeré informace a odkaz na předprodej najdete zde.

Ventolin

Elektronický mág přijede znova do Rožnova. Tentokrát vystoupí na Vrátnici, v opravdovém klubovém prostoru, kam jeho "písničkářství" patří.

1flfsoap - LIVE-electronic

Urbanizovaný šohaj a znuděný brňák! Živé bicí s kytarou, synťáky a syrový sound ukazují temnou stranu živé elektroniky. 1flfsoap vytváří taneční sety s nepředvídatelným koncem. Dva borci (Janík, Palán), jejichž cykly se synchronizovaly už dávno, akorát pomocí midi kabelu. Duo, které chce vyhnat z měst zápach electroswingu!

Vstupné do 7. 2. 180 Kč v den koncertu 200 Kč. Předprodej od 8. 1. 2018 v T klubu, TIC  nebo online.


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 9. února 2019 - 19:30 - Vrátnice

VENTOLIN, 1FLFSOAP

Jelikož se páteční koncert pořádaný TKA vyprodal během 7 dnů, přidala ještě Rožnovská kavárna s.r.o. druhý, sobotní.

Ventolin

Elektronický mág a písničkář přijede znova do Rožnova. Tentokrát vystoupí na Vrátnici, v opravdovém klubovém prostoru, kam jeho "písničkářství" patří. Druhý vystupující a cena za vstupenky budou upřesněny.

1flfsoap - LIVE-electronic

Urbanizovaný šohaj a znuděný brňák! Živé bicí s kytarou, synťáky a syrový sound ukazují temnou stranu živé elektroniky. 1flfsoap vytváří taneční sety s nepředvídatelným koncem. Dva borci (Janík, Palán), jejichž cykly se synchronizovaly už dávno, akorát pomocí midi kabelu. Duo, které chce vyhnat z měst zápach electroswingu!

Vstupné v předprodeji 180 Kč na místě 200 Kč. Předprodej od 21. 1. 2018 pouze online.

Předprodej najdete zde


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Úterý 12. února 2019 - 20:00 - Vrátnice

JUCIFER, NIKANDER

Manželé Edgar a Amber, známí jako Jucifer, jezdí po světě s hradbou kytarových aparátů pomocí nichž bourají zdi klubů. V poslední době ještě přitvrdili a posunuli svou hudbu za hranici hlukového utrpení. V jejich hudbě se stylisticky prolínají extrémní metalové žánry jeko grindcore, doom či  sludge.
Brněnští Nikander se stávají pojmem na evropské diy metalové scéně. Letos zapsali dlouhohrající deskou na Day After "Sekyra prohnaná kolenem", která zní asi tak, jak se jmenuje. Špinavý hutný sound s kořeny v metalu a hardcoru. Doom a sludge.

Vstupné do 11. 2. 170 Kč v den koncertu 200 Kč. Předprodej od 8. 1. 2019 v T klubu, TIC  nebo online.

video


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 22. února 2019 - 19:30 - Vrátnice

DUNAJ, NENÍ NĚMÝ

19:30 Dunaj

21:00 Není Němý

Když se hudebníci Dunaje po letech sešli při natáčení filmu "Dunaj vědomí", našli znovu chemii, která je dříve spojovala. Přeskočila jiskra, a skupina se rozhodla obnovit činnost. A to v sestavě, která zaznamenala největší úspěch. Chybět bude pouze Jiří Kolšovský, jeho pěveckých partů se ujme zbytek kapely. Páteř vystoupení budou tvořit zpočátku zejména skladby z nejsilnějšího období Dunaje (Dudlay), postupně budou zařazeny zcela nové písně vycházející z nejlepších tradic Dunaje, které posléze vyústí v nové album. Nejedná se tedy o klasický comeback, ale o novou energii, se kterou Dunaj znovu započne hudební dráhu. Pozor, toto není reminiscence a la různé návraty v minulých letech, toto je regulérní restart jedné z nejúspěšnějších, nejinvenčnějších a nejoriginálnějších kapel české hudební historie!

Josef Ostřanský, kytara, zpěv
Vladimír Václavek, baskytara, zpěv
Pavel Koudelka, bicí, zpěv

Jako po-kapela vystoupí unikátní duo (někdy trio) Není Němý, jejichž hudba s českými texty vytváří svéráznou atmosféru, která by se dala popsat jako ambientní alternativa.

Vstupné do 21. 2. 270 Kč v den koncertu 300 Kč. Předprodej od 8. 1. 2019 v T klubu, TIC  nebo online. Omezená kapacita.


ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Čtvrtek 28. února 2019 - 20:00 - Vrátnice

SLAM POETRY 2 - SVAHILEC, JURÁŇ, FELENDA, POSTOVIT

Performativní žánr přednesu autorské poezie. Už podruhé v  kulturním rybníčku pod Radhoštěm. Žádné kostýmy. Ani rekvizity. Vlastní text. Nebo improvizace. Dojetí! Smích? Dekadence?! .

Vítěz může být jen jeden. A rozhodne o něm porota složená z Vás, diváků!

VYSTOUPÍ:
Anatol Svahilec (mistr ČR 2014)
Jirka Juráň (vicemistr ČR 2015 a 2017)
Šimon Felenda (českobudějovická slamová škola)
Tim Postovit (chodící mašina na poetično)

MODERUJE:
Anatol Svahilec

Vstupné:
140,-

video


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino