Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

BLACK SACHBAK, NEWSPEAK, FACAN

ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 23. března 2019 - 19:00 - Vrátnice

BLACK SACHBAK, NEWSPEAK, FACAN

Thrash is Alive! Black Sachbak z Izraele sestrojili stroj času, aby se utkali se samotnou Budoucností a zachránili pravý metal. Dej do jednoho kotle ten nejlepší oldschool thrash metal, punkovou energii a cit pro vkusný heavy metal a to vše zalij béčkovejma akčňákama, osmdesátkovou estetiku a bongem z petflašky. Výsledek bude pořádná thrash-crossoverová hostina u který by se rozhodně nestyděli po boku Black Sachbak hodovat velikáni jako S.D.I, Municipal Waste, Toxic Holocaust nebo samotní Sodom. Zkrátka jedna z nejzajímavějších thrashových kapel na současné scéně, která nám doveze zbrusu nové album "Black Sachbak VS. The Future", vycházející na americkém labelu Combat Records.
Newspeak je valašská kapela kombinující melodický death metal ovlivněný severskou scénou s metalcorem a elektronickými prvky. Kapela byla založena začátkem roku 2018 a v létě tohoto roku nahrála debutové album. Začátkem roku 2019 kapela již pracuje na novém materiálu, ve kterém ubírá na rychlosti a soustředí se na chytlavost skladeb, do kterých přináší více metalcore prvků.
Facan je další valašská kapela, která vyrostla na místní hardcore-punkové scéně a v současné době se hudebně přiblížila více thrash/matalovému zvuku.
Vše dohromady by mohlo namíchat dobrý metalový koktejl.

Vstupné do 22. 3. 140 Kč, v den koncertu 170 Kč.  Předprodej od 19. 2.  v T klubu, TIC  nebo online.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino