Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM ÚNOR 2020

ilustrativní obrázek

Čtvrtek 6. února 2020 - 19:30 - Vrátnice

MARKÉTA KUTILOVÁ: TURECKU NA DOSTŘEL - VÁLKA V SÝRII

Večer válečné reportérky Markéty Kutilové, novinářky, humanitární pracovnice a spoluautorky knih Islámskému státu na dostřel I a II. Kutilová pracovala jako koordinátorka na zahraničních misích Člověka v tísni, společně s Lenkou Klicperovou se dlouhodobě věnuje situaci v Sýrii. Přednáška se bude týkat nejen její poslední syrské návštěvy, z níž se nedávno vrátila.

Vstup: 100,-

ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 8. února 2020 - 20:00 - Vrátnice

PRVNÍ HOŘE, DUŠEVNÍ OTŘES

První Hoře je přední česká alternativní kapela, která bývá řazena mezi průkopníky progresivního nebo avantgardního rocku. Na kontě má již šest alb, mnohá ocenění včetně ceny Anděl a stovky festivalů a úspěšných klubových koncertů.

Zkuste se ponořit do jejího specifického, tajemného, absurdního, krutého i něžného světa bláznů, pierotů a blouznivců...

Spolu s nimi zahraje místní undergroundová formace Duševní otřes.

Vstupné: do 7. 2. 120 Kč, v den akce 150 Kč. Předprodej od 14. ledna od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.

ilustrativní obrázek

Úterý 11. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

HOSPODSKÝ KVÍZ: PŘIJĎ NA PIVO S ROZUMEM!

Pijte s rozumem, dejte dohromady tým přátel a soutěžte ve vědomostním kvízu plném zábavy. 56 otázek rozhodne o tom, kdo zvítězí a odnese si domů tekuté a jiné ceny.

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 14. února 2020 - 20:00 - Vrátnice

GOJI, ACCIDENT INSTANTANÉ (F)

20:00 Accident Instantané
21:00 Goji

Goji - hudební skupina z Hradce Králové a okolí hrající vlastní tvorbu po hospodách i na ulici... Sestava: kytara, zpěv: Bára Petříčková, saxofon, klarinet: Vít Ryška, cajon: Radek Vrba, housle: Matěj Petříček, kytara Zdeněk Biolek, baskytara Jan Vlasák. World music s kořeny na Valašsku.

Accident Instantané je jednočlenný francouzský postfolkový projekt. Poetické pojetí folku řízlého punkem ve spojení se zpěvem ve francouzštině dělá jeho vystoupení originální a chytlavé, přijďte se přesvědčit.

Vstupné do 13. 2. 120 Kč, v den koncertu 150 Kč.
Předprodej od 14. 1. v sídle T klubu, TIC  nebo online.

videa

ilustrativní obrázek

Čtvrtek 20. února 2020 - 20:00 - Vrátnice

THE ELEMENTS - EXTRÉMNÍ SPORTY (ZDARMA)

THE ELEMENTS: Země, voda, vzduch. Tři živly, tři extrémní sporty, tři neobyčejní lidé. Čtvrtý živel hoří v každém z nich.

https://vimeo.com/214692862
https://www.csfd.cz/film/458978-the-elements/komentare/

Dokumentární film The Elements chce divákům odhalit podstatu tří sportovních odvětví - horolezectví, hloubkové potápění a BASE jumping, která jsou spojena se symbolikou jim odpovídajících charakteristických živlů - země, voda, vzduch. Jednotlivé oblasti jsou pak zastoupeny výraznými českými osobnostmi profesionálního sportu, kterými jsou Marek Holeček, Michal Rišian a Martin Trdla.

ilustrativní obrázek

Sobota 22. února 2020 - 20:00 - Vrátnice

STOPA, BIOGRAF BAND

Zahraje domácí rocková legenda STOPA spolu s novou kapelou z Valmezu (se zkušenými muzikanty Vašíček/Trefil/Bartoň v sestavě) BIOGRAF BAND hrající mix bigbítu a jazzrocku.

Vstupné do 21. 2. 80 Kč, v den akce 100 Kč. Předprodej od 21. 1. v sídle T klubu, v TIC nebo online.

video

ilustrativní obrázek

Úterý 25. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

HOSPODSKÝ KVÍZ

Pijte s rozumem na Hospodském kvízu na Vrátnici! 56 otázek, soutěžení, výhry a především zábava.

Chceš zažít víc, než jen běžný pokec u piva?

Hospodský kvíz nabízí tobě a tvým kamarádům skvělý zážitek na večer. Bude k tomu stačit tužka, papír a chuť postavit se nové výzvě! Pokaždé nové otázky, každý týden odměňujeme nejúspěšnější týmy. Co udělat pro to, abys mohl hrát? Sestav tým (1-8 hráčů), vymysli pro něj originální název a přihlas jej v této události. Pak se už jen dostav se svým týmem včas na značky a nech našeho moderátora, ať tě celým večerem provede. Vše potřebné dostaneš na místě.

Startovné za hráče je 50 Kč.

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Středa 26. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

RUDY HORVAT & FRAGMENTS

(rock, jazz, fusion)

Rudy Horvat - kytary,
Jenny Krompolc - baskytara
Vašek Kramář - klávesy
Kristýna Sibinská - bicí

Ostravský kytarista, který se dostal do podvědomí posluchačů se svou kapelou Facing West Trio (Jazz) se kterou odehrál spoustu koncertů po celé České republice. Od roku 2003 začíná spolupracovat s Borisem Urbánkem a Michalem Žáčkem a stává se členem kapel Boris Band Combination a The Gizd Q, TUTU. Je rovněž členem Ostravského Rozhlasového Orchestru, který na svých koncertech doprovází špičku české hudební scény. Následovala spolupráce s Richardem Bonou, Dave Wecklem, Ashley Slaterem, Vojtěchem Dykem, Vlastou Redlem, kapelu Buty a dalšími.
Kapela hraje vlastní kompozice, skladby Jeff Becka, Dave Weckla, Led Zeppelin...

Tip Z.Ternera: Rudy Horvat patří v současnosti ke kytarové špičce, přesahující rámec naší země. Představuje moderní pojetí jazzu na rockových základech. Kořením kapely je sedmnáctiletá Kristýna Sibinská – vítězka celosvětové soutěže bubenic do 18 let.

Vstupné: 200 Kč. Předprodej od 21. ledna od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Vážení pořadatelé a návštěvníci mých pořadů - vzhledem k utrpěnému úrazu a následné nezbytné rehabilitaci jsem nucen únorové a březnové pořady zrušit.    

Jiří Černý

Vstupenky můžete vrátit v den akce na baru klubu oproti podpisu nebo v kanceláři TKA, 1 máje 1000, první patro dle otevírací doby předprodeje do konce března.

Čtvrtek 27. února 2020 - 19:00 - Vrátnice

JIŘÍ ČERNÝ - ROCKOVÁNÍ

Jeden z nejrespektovanějších hudebních publicistů povídá o hudbě, politice, zajímavých lidech, odpovídá na dotazy a hraje skladby na přání.
Vstupné s místenkou: 130 Kč, studenti: 60 Kč pouze na místě. Prodej v sídle T klubu, v TIC nebo online od 21. 1. od 8:30. Od stejného data je možná také 3denní rezervace, a to pouze online.

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino