Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM DUBEN 2020

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

ZRUŠENO

Peníze za zakoupené vstupenky na zrušené pořady vracíme na bankovní účet, pište na ekonomicke@tka.cz, zašleme vám podrobné instrukce. V hotovosti budeme vstupné vracet až po ukončení omezeného pohybu osob a to v sídle T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000.

Středa 1. dubna 2020 - 19:00 - Vrátnice

KRISTINA BARTA EVENT HORIZON

Kristina Barta vystudovala jazzový klavír na Hudební a taneční fakultě Akademie múzických umění v Praze. Je držitelkou několika ocenění; nejlepší klavírní interpretace vlastní kompozice v polské soutěži Powiew Mlodego Jazzu 2017, nejlepší jazzová kompozice roku 2016 (pořádá Osa), vítězka Mladí ladí jazz 2012,vítězka soutěže Jazz Prix Competetion 2015.

Kapela v roce 2018 odehrála v rámci turné k albu EMA 29 téměř padesát vystoupení v ČR i v zahraničí, včetně Montreux Jazz Festivalu (SUI), Budapest Jazz Clubu (HUN), JazzFestival Steyr, Strasbourg Jazz Festival (FRA), D'Jazz Nevers (FRA), A-Trane jazz club (GER), Bimhuis hall (NED)a mnoha dalších. Koncem roku 2019 vyjde několik singlů k nově připravovanému albu „Event Horizon“, které oficiálně vyjde v první polovině roku 2020.

Kristina Barta – klavír, syntezátor
Nela Dusová – saxofon
Kryštof Tomeček – kytara
Jan Fečo – kontrabas
Marek Urbánek –  bicí

Tip Z. Ternera: Kristina Barta je mezinárodně uznávanou skladatelkou a klavíristkou, reprezentující český moderní jazz na nejvýznamnějších světových festivalech a Marek Urbánek patří k naší současné jazzové bubenické špičce.

Vstupné na sezení bez místenek: 250 Kč. Předprodej od 25. února od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.

video


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Peníze za zakoupené vstupenky na zrušené pořady vracíme na bankovní účet, pište na ekonomicke@tka.cz, zašleme vám podrobné instrukce. V hotovosti budeme vstupné vracet až po ukončení omezeného pohybu osob a to v sídle T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000.

ZRUŠENO

Středa 15. dubna 2020 - 19:00 - Vrátnice

JUWANA JENKINS BLUES BAND

Charizmatická americká bluesová zpěvačka Juwana Jenkins byla některými kritiky označena jako „královna blues“ a její živá vystoupení jim dávají za pravdu. Nedávno natočila singl Long Time a představila krátký film, zachycující 20 let, které strávila na evropských pódiích. Zpěvačka se zastřeným a chraplavým hlasem vystupuje jako frontmanka vlastní kapely All-Star Mojo Band a proslavila se také na albu Charlieho Slavíka The Blues Keep You Alive. Vystoupení Juwany jsou velmi spontánní, plné vášně a pozitivní energie. Zpěvačka naplňuje sál autentickým zvukem „old school“ blues s razancí nekompromisního funkového buldozeru.

Juwana Jenkins – zpěv
Jiří Maršíček – kytara
Jakub Zomer – hammond
Tomáš Vokurka – bicí

Tip Z.Ternera: Juwana je opravdu skvělá zpěvačka, která s osobitým šarmem dokáže báječně pracovat s publikem. Jako vždy podpořená výborně šlapající kapelou s výjimečným jazzovým hammondistou Jakubem Zomerem.

Vstupné: 250 Kč. Předprodej od 10. března od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

ZRUŠENO

Sobota 25. dubna 2020 - 20:00 - Vrátnice

BUBOLET BABU

(REGGAE / NOVÁ VLNA PRAHA)

Koncert nové kapely Karla Babuljaka, ve které se, jak už název napovídá, mísí jeho minulé projekty Babalet a Máma Bubo.

Vstupné: do 24. dubna 170 Kč, v den akce 200 Kč. Předprodej od 14. 4. od 8:30 v sídle TKA,  TIC, ENO il negozio (Brillovka) nebo online.


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Středa 29. dubna 2020 - 20:00 - Vrátnice

Zbyněk Terner Jam band online koncert

Online koncert!

Výjimečné setkání muzikantů, kteří spolu nehrají každý den. Speciální koncert plný improvizací, v němž nezazní pouze swing a jazz jak by se dalo čekat, ale také blues, reggae, groove a ….no nechte se překvapit. My jsme sami zvědaví. Obsazení je pestré.

Zbyněk Terner - kytara, zpěv
Jiří Zabystrzan - klávesy,
Tomasz Lasota - kytara, foukací harmonika
Zbygniew Kaleta - saxofon
Dan Olejník - bicí

Odkaz na stream zveřejníme na tomto místě a rovněž na našich facebookových stránkách a události.

Muzikantům můžete přispět nákupem libovolného množství vstupenek s jednotkovou hodnotou 50 Kč. Prodej je už spuštěn a bude pokračovat do 29. května, čili můžete přispívat ještě měsíc po akci.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino