Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM DUBEN 2021

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Úterý 20. dubna 19:00 až středa 28. dubna 2021 - stream z klubu Vrátnice

STREAM | Jiří Kalát: Egypt – Víc než pyramidy

Pod pojmem Egypt si většina lidí vybaví slova jako Hurghada nebo pyramidy v Gíze. Tato země, toho nabízí ale mnohem více, než jen pár turistických atrakcí. Vypravme se v přednášce do pouště na západě země, stejně jako k Suezskému kanálu nebo do hor Sinajského poloostrova.

Ke sledování přednášky vstupenku, kód ani odkaz nepotřebujete. Video bude dostupné do 28. dubna 2021. Zakoupením libovolného počtu vstupenek v hodnotě 50 Kč však můžete podpořit konání této přednášky. Za Vaši případnou podporu děkujeme.

Více zde: http://jiri-kalat.cz/?p=606

HLAVNÍ PARTNER

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Čtvrtek 22. dubna až pondělí 24. května 2021 - 19:00 - Vrátnice

Benefiční stream na kavárnu Vrátnice

Součástí každého dobrého hudebního klubu je i fungující bar, my  jsme moc rádi za spolupráci s provozovateli toho našeho. Kvalitní kafe, velký výběr piv, jak co se týče značek, tak druhů a něco k zakousnutí, to jsou poznávací atributy baru a kavárny Vrátnice. I když je po celou dobu otevřeno Žíznivé okno s prodejem na ulici, covidová omezení na ně těžce dopadají. Pomozme jim společně překonat složitou dobu, kdy nemohou dělat svoji práci.

 ↔️ Na tomto místě poběží živé vysílání ↔️

Na benefičním večeru vystoupí bez nároku na honorář čtveřice interpretů spojených s klubem Vrátnice.

Prvním je Forest, strůjce populárních improvizačních večírků „Marmeláda“, které se několikrát odehrály v prostorách kavárny. Sám hraje na bicí a v sestavě se objeví perkuse, basa, kytara a možná i nějaký ten dechový nástroj.

Mladá rožnovská zpěvačka Věra Faldýnová s kapelou Universe nahrála v prostorách klubu svůj poslední videoklip a v jejich podání se můžeme těšit na poctivý pop s odkazy na blues a jazz. Zazní i nové skladby, které natočili čerstvě ve studiu.

Etnofolkoví Goji Vrátnici už dvakrát naplnili, roztančili a rozezpívali, tentokrát přijedou v okleštěné sestavě, nicméně protagonistka Bára Petříčková nebude chybět.

Alternativní scénu bude reprezentovat Ctib, který zanedlouho vydá své sólové debutní album na brněnském labelu Kabinet records a na koncertě zazpívá za doprovodu svého elektronického přítele i pár zbrusu nových kousků.

Proběhne i aukce výtvarných děl - darů od umělců a umělkyň. Obrazy, fotografie, designové módní doplňky a další.

Ke sledování streamu vstupenku nepotřebujete. Zakoupením libovolného počtu vstupenek v hodnotě 100 Kč však můžete podpořit Café & Bar Vrátnice.

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino