Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM PROSINEC 2021

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Koncert je přesunutý na jaro, zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Čtvrtek 16. prosince 2021 - 20:00 - Vrátnice

Katarzia a Pjoni

Samota mi nevadí, ani celibát tela, ale čo je veľa, to je veľa. Je načase začať znova žiť! Rozhodli sme sa previesť vás cez viaceré doterajšie formy Katarzie z posledných troch albumov. Predstavíme aj predpoveď počasia nového albumu. Spolu so špeciálnym svetelným dizajnom od Terezy Bartůňkovej a choreografiami Kristíny Tukan sa koncert Katarzie toto leto stáva komplexným hudobno-vizuálnym zážitkom. Vtiahneme vás do vnútorného prežívania kolektívneho vedomia (možno aj nevedomia), ktoré sme posledné mesiace prežili.

Katarzia slovenská producentka a textárka, žijúca v Prahe. Jej texty sú charakteristické otvorene pomenovanými momentmi a príbehmi z našich životov a vzťahov. Má na konte štyri štúdiové albumy.
Na jar 2018 získala cenu Radio_head Awards za najlepší singel, konkrétne za skladbu Kde sa slzy berú, ktorý zložila k filmu Piata loď, ocenenom na festivale Berlinale. V marci 2018 napísala hudbu a texty k predstaveniu Antigona v Slovenskom národnom divadle, spolu s producentom Jonatánom Pastirčákom. Tieto skladby so sofistikovaným aktivistickým ladením vyšli v októbri na rovnomennom albume. Na jeseň 2018 získali za Antigonu ocenenie Dosky za najlepšiu scénickú hudbu sezóny a Cenu Tatrabanky za hudbu v kategórii Mladý tvorca. V rovnakom čase sa zúčastnila prestížnej Red Bull Music Academy v Berlíne, kam bola pozvaná ako jedna z 30 mladých producentov spomedzi 5000 uchádzačov z celého sveta. Na jar 2020 vydala vo vydavateľstve Slnko Records štvrtý album s názvom Celibát.

Koncert patří do cyklu „Ženy v hudbě“, který finančně podpořilo Ministerstvo kultury.

Vstupné s místenkou 280 Kč. Předprodej od 16. 11. 2021 od 8:30 v kanceláři T klubu, TIC nebo online.

Akce proběhne dle platných hygienických opatření.


ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 17. prosince 2021 - 20:00 - Vrátnice

Přesunuto na jaro - MIDI LIDI + host

Zdravíme všechny  příznivce. Koncert Midi Lidi je ze zdravotních důvodů přesunutý na jaro.
Peníze za zakoupené vstupenky vám vrátíme na bankovní účet. Až bude spuštěna předprodej na nový termín, tak to včas oznámíme. Pokud chcete být informováni o veškerém dění kolem Vrátnice, aktivujte si odběr newsletteru zde.

Midi lidi, alternativně-elektronická kapela vyráží na podzimní tour. Druhý interpret bude upřesněn v nejbližší době.

Vstupné v předprodeji 320 Kč v den koncertu 360 Kč.

Akce proběhne dle platných hygienických opatření.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino