Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM KVĚTEN 2022

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Středa 4. května 2022 - 20:00 - Vrátnice

Trialogos (Berlin), S A R R A M (Sardinia)

Nový mezinárodní hudební projekt Trialogos svým debutem „Stroh Zu Gold“ (mimochodem pozice 100 na labelu Exile On Mainstream) ohromil publikum během festivalu Roadburn Redux v dubnu 2021 jako streamovaná živá show z UT Connewitz, více než 100 let starého kina nacházejícího se v Lipsku. Odezva byla prostě ohromující a kapela všechny doslova zhypnotizovala. První, vlastním nákladem vydaná edice alba na vinylu, se vyprodala během streamu.

To, co slyšíme v jejich hudbě, bychom mohli popsat jako je jedno slovo, které zní skrze druhé. Stejně jako na dvojnásobně exponované fotografii se jednotlivé prvky stávají éteričtějšími a více definovanými. Dotýkají se a mísí se, spojují se a disociují zároveň a berou na sebe pozoruhodnou schopnost duchů: schopnost obývat jeden druhého, jeden hlas mluví druhým. Multiinstrumentalisté si prostřídávají při hraní role. Trio tvoří Conny Ochs (akustické a elektrické kytary, zpěv, basa, bicí, perkuse), Sicker Man (akustické a elektrické violoncello, kytary, Juno 6, Moog, lapsteel, beaty, efekty) a Kiki Bohemia (Rhodos, zpěv, baskytara, diktafon, autoharfa, efekty), každý z nich pochází z jiného hudebního prostředí a zkušeností. Zatímco zpěvák, skladatel a vizuální umělec Conny Ochs je problémový trubadúr zvláštního druhu, který si získal obrovské uznání za svou vysoce oceňovanou spolupráci s Wino ze Saint Vitus, Sicker Man pracuje jako skladatel a producent filmových a divadelních partitur a zkoumá hudební oblast mezi experimentálním popem, hlukem a okamžitou kompozicí, violoncello je jeho hlavní nástroj. Třetí vrchol mystického trojúhelníku představuje Kiki Bohemia, zpěvačka a autodidaktička, hráčka na ztracené a nalezené nástroje a hračky, je také dlouholetým partnerem Sicker Mana v různých projektech, například v doomovém duu Slutty Clowns

Nápad na spolupráci se poprvé zrodil v podzemním zákulisí klubu Zukunft v Berlíně, kde koncertovali na pódiu Sicker Man, Kiki Bohemia a Conny Ochs. Všichni tři se tedy poprvé sešli na jevišti v experimentální improvizaci v rámci umělecké výstavy v německém Sassnitzu v létě 2020. A tak se začal psát příběh Trialogos.

S A R R A M je sólový projekt Valeria Marrase ze Sardinie, který kombinuje prvky doomového dronu, elektroniky, postrocku a noise. „Albero“ (Subsound Records, 2021) je jeho čtvrtá nahrávka , mix dronových a ambientních zvukových ploch, drtivých a doomových kytarových stěn, opakujících se smyček a zároveň zahrnuje elektronické a tradiční jemné plochy. Je to velmi hluboká a intenzivní zvuková cesta, roj zvukových vln, temný a dynamický „obřad vibrací“. Je mimochodem také kytaristou postrockově orientovaného tria Thank U For Smoking a postmetalového kvarteta Charun - oba působící na evropské instrumentální scéně.

Vstupné s místenkou (na sezení v prvních 4 řadách) 250 Kč, na stání v zadní části sálu 200 Kč. Předprodej v sídle Téčka, v TIC nebo online.

ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Dnešní divadelní představení je z důvodu nemoci, která propukla u jedné herečky a jednoho herce, přeloženo na září. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Pátek 6. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

Divadlo Zticha - Single

Sociální průzkumy nastiňují budoucnost, v roce 2050 bude většina lidí žít v partnerství s robotem. Do napohled spokojené domácnosti vstupuje další android a chce se zařadit do pomyslného trojúhelníku.

Délka představení 45 minut bez přestávky.

Hrají: Franta Baláš, Petra Přikrylová, Zdravee, Iveta Karolová
Autor: Marek Baroš

Vstupné na sezení s místenkou v předprodeji 150 Kč v den akce 180 Kč. Předprodej od 19. 4. 2022 v sídle Téčka, v TIC  nebo online.

ilustrativní obrázek

Pondělí 9. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

KinoKavárna • René - Vězeň svobody

Jeden z nejznámějších českých kriminálníků je zpět. Nenapravitelný recidivista René s blednoucím tetováním „Fuck of people" na krku s příchodem padesátky tak trochu dospívá a bilancuje. Postupně zjišťuje, že i jeho život je příliš krátký na to strávit ho za mřížemi. Od premiéry původního filmu, oceněného Cenou Evropské filmové akademie za nejlepší dokument, se za každou cenu snaží vyhnout vězení. A pouští se do vztahů, které mají šanci vydržet i déle než pár týdnů. Jeho sžíravý postoj vůči systému mu však zůstává. Přesto se René proměňuje a Helena Třeštíková je opět u toho. V prvním dokumentu z roku 2008 diváci sledovali Reného od jeho sedmnácti do sedmatřiceti let, nyní byl v hledáčku kamery dalších třináct, dohromady neuvěřitelných třicet tři roků.

ČR, 2021 | režie Helena Třeštíková

nevhodný pro děti do 12 let • vstupné 100 Kč • 102 minut

Více o filmu | Trailer

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Čtvrtek 12. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

Jam Session #2

Sál i kavárna - místa bude tentokrát dost

Blues, boogie, rock and roll

House band: Zbyněk Terner, Adam Fuska, Jarda Mikel, Neky, Tashunka, Ondra Růčka, Jura Růčka

K dispozici jsou mikrofon, komba a bicí, muzikanti nástroje s sebou

Bez vstupného

Jam session je hudební činnost, kdy muzikanti hrají (tj. „jamují“) pomocí improvizace, bez náležité přípravy nebo předem definované aranže. Jam sessiony se často využívají pro účely tvorby nového materiálu, nalezení vhodných aranží, anebo jednoduše jako sociální setkání anebo společné procvičení. Mohou být založeny na existujících skladbách, mohou být volně založeny na dohodnutých postupech, anebo mohou být naprosto improvizační.

Zásadně jde o velmi volné setkání muzikantů a radost z muzicírování v daném okamžiku, jež se nedá opakovat, což je lákavá příležitost pro publikum - býti u toho, když něco vzniká.

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 13. května 2022 - 20:00 - Vrátnice

Terrible 2s, Labasheeda, Není němý

Terrible 2s založili Lucia Piussi a Agnes Lovecká po rozpadu Živých kvetov a vytvořily nové autorské duo. Vzápětí se k nim přidali další členové, Ďuro Mironov a Mišo Lašán. Po roce hraní k nim vplula baskytaristka Belinda Rašnerová. Kapela hraje obyčejné písničky, které se nesou na beatových podkladech Agnes, ale také na jednoduchých klavírních a kytarových harmoniích Lucie. Všechno to hraje do karet Luciiným textům, které se valí ve stylu od hiphopu, poezie, až kamsi do sfér povídko-písniček, ve velmi citlivém živém doprovodu. Kapela už stačila natočit debutní album „Na vrchole síl“, které vyšlo u vydavatelství Slnko / Dialog crew. V Rožnově vystoupí jako duo:

Lucia Piussi: zpěv, akustická kytara, keyboard
Agnes Lovecká: moog, housle, vokály

Kapela Labasheeda, sídlící v Amsterdamu, je známá intenzivními a dynamickými koncerty. Jejich syrový zvuk je proložen hypnotickými zvukovými plochami. Hudba Labasheeda má zálibu ve stručnosti, okleštěných melodiích a rychlých přechodech od prostorných basových linek a bicích k těžkým, chaotickým a někdy hymnickým skladbám poháněným kytarou, což přináší srovnání. na žánrově příbuznými  kapelamy jako Sonic Youth nebo Sebadoh. Nezapomeňme, že velkou roli ve zvuku hrají taky housle. Od svého založení v roce 2004 skupina procestovala Evropu a vydala několik alb na svém vlastním labelu Presto Chango Records, včetně mezinárodně dobře přijatého Status Seeking (2020).

Není němý. Ale posluchači oněmí...
Až je prošpikují hudební siločáry, které zasahují uši a srdce. Dvojice Jiří Šedivec a Tomáš Staněk to táhne již desetiletí, z kvinteta je nynější duo. Hraje jedinečnou, husinotvornou hudbu s básnickými texty. Alternativní folk se mísí s undergroundem, rockem, jazzem i ambientem, aby rozkvetly temné i zářivé barvy pohlcující každého posluchače, jenž dosud neokoral. A ti, kteří již okorali, jsou hozeni zpět do náruče hudebních zázraků. Nicota se mění v naději. Hudba v bytí...

Vstupné s místenkou (na sezení v prvních 4 řadách) 250 Kč, na stání v zadní části sálu 200 Kč.  Předprodej od 19. 4. 2022 v sídle Téčka, v TIC nebo online.

ilustrativní obrázek

Pondělí 16. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

KinoKavárna • Rytíři spravedlnosti

Nasazený voják Markus se vrací domů ke své dospívající dceři poté, co jeho manželka zemřela při tragické nehodě vlaku. Zda se, že to byla pouze nešťastná shoda náhod, dokud se neobjeví matematický geek Otto se svými dvěma excentrickými kolegy Lennartem a Emmenthalerem. Otto také cestoval ve zničeném vlaku. A je přesvědčený, že za tím někdo musel být. Jak se hromadí stopy, Markusovi je jasné, že mohlo jí o pečlivě naplánovaný atentát, jehož obětí se nakonec náhodou stala jeho manželka. Nová komedie Anderse Thomase Jensena je moderní bajkou o solidaritě, náhodnosti vesmíru… a, no, o smyslu života.

Dánsko, 2020 | hrají Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann | režie A. T. Jensen

film s titulky • nepřístupné pro děti do 15 let • vstupné 100 Kč • 111 minut 

Více o filmu | Trailer

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Středa 18. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

Jarní poetický večer

Herečka Kristýna Podzimková kovaná v recitaci, klávesista a kytarista Ondřej Fencl zabydlený v muzice... a jako host básník (i když se mu tak neříká), který svou poetiku celoživotně spojil s písničkami Mňágy a Žďorp, Petr Fiala.

Hudebně-poeticko-divadelní projekt s cílem "rehabilitovat" poezii ve smyslu vrátit ji zpátky k lidem. Poezie je dnes za cosi archaického, cosi z časů našich babiček, případně z učebnic. Přitom vhodně zvolené básně Jaroslava Seiferta, Václava Hraběte nebo Jana Skácela jsou cosi, co si zamiluje každý vnímavý jedinec, pokud je mu to předestřeno jinak než jako povinná literatura z pera dávno nežijících soch. Seifert zejména k stáru psal o lásce z podobných úhlů jako dnešní dělníci pop music, jen při vší úctě k nim trochu vkusněji. "Já básničky píšu odmalička dodnes a nepřestává mě překvapovat, že když pošlete smskou říkanku, která má duši, rezonuje to prakticky stoprocentně. A to není mnou, ale tím, že lidem prostě hezky podaná, zveršovaná emoce konvenuje, ba chybí a je jedno, jestli je člověku dvacet nebo šedesát," říká strůjce projektu, čtyřicetiletý zpěvák a multiinstrumentalista Ondřej Fencl (m.j. spoluhráč Vladimíra Merty nebo Luboše Pospíšila).
Páteří projektu je kromě Fencla také všestranná herečka Kristýna Podzimková, rodačka z Rožnova, známá například z filmů Metanol, Guru, Bábovky, Absurdistán, Král Šumavy, ze seriálů Ochránce, Bez vědomí, Ulice... Recitaci si absolventka Janáčkovy konzervatoře vyzkoušela třeba v komponovaných pořadech s Hradišťanem.

Vstupné na sezení s místenkou 300 Kč. Předprodej od 12. 4. 2022 v kanceláři Téčka, TIC  nebo online.

KRISTÝNA PODZIMKOVÁ
Pochází z Rožnova pod Radhoštěm, kde od malinka chodila do folklórních souborů a dalších kroužků, které přirozeně vyústily ve studium na Janáčkově konzervatoři v Ostravě obor hudebně-dramatický pod vedením Marie Logojdové. Láska k folkloru ji chytla natrvalo. Po studium nastoupila do angažmá Těšínského divadla, kde dostala velké herecké příležitosti (Maryša, Skřivánek, Slunce pro dva, Motýli) a také cenu ředitele divadla Karola Suzsky. V roce 2008 si ji z celoevropského castingu vybral německý režisér Veit Helmer do hlavní role filmu Absurdistan, který pak úspěšně brázdil světové filmové festivaly, včetně legendárního Sundance Roberta Redforda. Další práce na sebe plynně navazovala. V Česku byla díky tomuto filmu pozvána na konkurz do seriálu Ulice a pět let pak strávila ve společnosti postavy They Nekonečné. Po roce pendlování mezi Českým Těšínem a Prahou se do hlavního města nakonec přestěhovala. Postupně začala hostovat v pražských divadlech, což trvá do dnes. Během sezóny hraje průměrně v pěti divadlech. Průběžně se objevuje v seriálech České televize i těch komerčních. Za nejvýraznější postavy z poslední považuje roli Ivety ve dvoudílném filmu České televize Metanol a roli Miluše v šestidílné minisérii Hbo Bez Vědomí. Hraje na klavír, cimbál,flétnu, za nejlepší hudbu považuje tu od The Beatles, ráda jezdí do Itálie, miluje dorty, černý čaj, Valašsko, čte faktografickou literaturu, chtěla by si zahrát s Bradem Pittem, oblíbeným hercem je Belmondo a obdivuje hrdiny odboje jako třeba Václava Morávka.

ONDŘEJ FENCL
Klavírista, kytarista, zpěvák, hudební manažer a publicista (nar. 8.8. 1981), dvacet sedm let frontmanem folk-rockového Hromosvodu, od roku 2007 kapelník, klávesista a manažer 5P Luboše Pospíšila a také kytarista Schodiště aneb dřívějšího Nahoru po schodišti dolů bandu; textař (Lenka Dusilová, Olympic, L. Pospíšil…); novinář (FSV UK - mediální studia).
Od jara 2011 spolupracuje s Vladimírem Mertou, později i s houslistou Janem Hrubým, participuje na nedávném comebacku Marsyas, od loňska vystupuje s Vaškem Koubkem. V roce 2018 vyšla u nakladatelství Galén kritikou ceněná sbírka Fenclových básní Všetečky.
Více na www.ondrej.fencl.cz

PETR FIALA
Frontman a téměř výhradní autor původně valašskomeziříčské skupiny Mňága a Žďorp. Zpěvák, kytarista, textař, skladatel, spisovatel, autor kultovních hitů jako jsou Hodinový hotel, Nejlíp jim bylo, Výhledově, Spaste svoje duše, Made In Valmez.

ilustrativní obrázek

Čtvrtek 19. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

Hana Machalová: Cestujte chytře, levně a často 2022

Už se také nemůžete dočkat, až konečně vyrazíte někam vypnout hlavu, dát si dobré jídlo, pití, zasmát se s lidmi, bezstarostně bloumat novými místy, nabrat inspiraci a energii do dalších dnů? Jde to ale vůbec, když se tolik změnil svět? Přijďte si pro novou porci zážitků, tipů a triků pro levné cesty v roce 2022 od Hany Machalové. Autorka knihy Do světa cestujte chytře, levně a často (Albatros Média) ukáže, že i v době covidové stojí za to vyrazit bez obav na cesty. Jak se rozhodovat? Na co nespoléhat? Co naopak funguje? Během posledních dvou let procestovala několik zemí, absolvovala desítky cest do zahraničí. Každým dnem se cestování uvolňuje a mnohdy vrací k normálu. Jak toho šikovně využít? Uvidíte obrázky s veselými příběhy s dobrým koncem z celého světa. Hanka bude mít k dispozici svou knihu a ráda se s Vámi podělí o zkušenosti a poradí. Přijďte se nabít na léto, které konečně vypadá nadějně.

Hanka píše svůj blog 

A má i facebook :-) 

Vstupné v předprodeji 100 Kč, na místě 150 Kč. Předprodej od 26. 4. od 8:30 v TIC, Téčku nebo online. Od stejného data je možná také třídenní rezervace.

PARTNER POŘADU

ilustrativní obrázek

Sobota 21. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

MELODEATH HARDCORE NIGHT

Rychlost, údernost, melodie.
První metalový koncert v naší režii se zahraniční účastí, a to zrovna ze dvou zemí.
Představí se MORS SILENS - zkušená melo-deathová smečka z Maďarska a jejich kolegové z KATARA z Rumunska. Obě kapely mají řemeslo mistrně zvládnuto, přesvědčit se můžete sami:
A podpořit je přijedou zlínští Deadrams, kteří vás svým poctivým hardcorem pořádně rozehřejou.
Vstup: 180,- předprodej / 220,- na místě
(předprodej bude zahájen měsíc před koncertem)
ilustrativní obrázek

Pondělí 23. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

KinoKavárna • Amélie z Montmartru

Amélie žije v pařížské čtvrti Montmartre, která je světem sama pro sebe. Je číšnicí v místním bistru, nakupuje u místního zelináře, zdraví sousedy jako na malém městě. V jejím životě se nikdy neudálo nic zvláštního, až na matčinu kuriózní smrt, nad níž Améliin tatínek stále truchlí. Amélie by asi zůstala smířená se svým osamělým údělem, kdyby jednoho dne neobjevila ve svém bytě ukrytý poklad v podobě staré krabice s památkami na dětství někdejšího nájemníka. Nejenže se Amélie rozhodne po letech doručit krabici jejímu majiteli, ale dospěje současně k poznání, že může pomáhat zlepšit a napravovat okolní svět. Když pak jednoho dne objeví člověka sbírajícího u nádražních fotoautomatů zahozené podobenky cizích lidí, Amélie se zamiluje. Trvá to ale ještě nějaký čas, než se seznámí s Ninem a než mu dovolí rozšifrovat její tajemné zprávy

Francie, Německo, 2001 | hrají A. Tautou, M. Kassovitz, Rufus | režie J.-P. Jeunet

český dabing • přístupný bez omezení • vstupné 100 Kč • 119 minut

Více o filmu | Trailer

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 27. května 2022 - 20:00 - Vrátnice

München Konflikt, Perly Sviním

Koncert dvou alternativních kapel místního a ostravského podhoubí mísícího vlivy punku, nové vlny, rocku a elektroniky.

Jedná se zároveň o rozlučku s München Konflikt, jelikož se jeden z členů, konkrétně Vojta Kovařík, stěhuje do zahraničí.

MK video:

PS video:

Vstupné v předprodeji 100 Kč v den koncertu 150 Kč. Předprodej od 10. 5. v sídle Téčka, v TIC nebo online.

ilustrativní obrázek

Sobota 28. května 2022 - 19:30 - Vrátnice

VOLUME TOUR A KAPELA DONOR

Tour kapely VOLUME začíná Rožnově.
Volume - jediná a jedinečná rocková nálož zo Slovenska
Priamo v meste Trenčín, ktoré len nedávno získalo titul Európske hlavné mesto kultúry 2026, pod Matúša Čáka, legendami opradeného panovníka, v kolíske najväčšieho európskeho festivalu Pohoda má svoj domov aj mladá rocková skupina Volume.
Nejde o žiadnych nováčikov. Za svoje takmer 10-ročné pôsobenie sa mladým chalanom podarilo rozbúriť vlny modernej rockovej muziky doma na Slovensku, ale aj v zahraničí. Energická show, nezabudnuteľný prejav, profesionálna kvalita zvuku, bezchybná dramaturgia vystúpenia a fanúšikovia, ktorí po každom koncerte zostávajú bez slov. To sú len základné charakteristické črty rockerov zo slovenského Trenčína. Pätica chalanov spolu so svojím tímom pripraví jedinečnú show pre každého, komu nie je cudzia gitarová muzika. Slovenčinou dokreslené rockové piesne sú vynikajúcim nástrojom, vďaka ktorému sa masy poslucháčov na koncert kapely Volume opakovane radi vrátia.
Na jednom pódiu sa chalani stretávajú s množstvom slovenských, českých, ale aj zahraničných legiend. Spomenúť môžeme Skillet, Horkýže Slíže, Turbo, Gladiator, Symfobia, No Control a ďalšie zvučné mená rockovej scény. Mediálne výstupy, rádiová rotácia skladieb Volume, ale aj ich dobré srdce sú znakmi, že svoju prácu robia s láskou, ľahkosťou a že si cestu vpred razia svojím vlastným štýlom už takmer jednu dekádu.
Volume je jedným z posledných víťazov celoslovenskej súťaže kapiel Rock me fest, finalistom Košického zlatého pokladu 2021, ktorý bol odvysielaný naživo vo verejnoprávnej televízii, ale aj tvorcom vlastného charitatívneho podujatia s názvom Hudba má spájať, hudba má pomáhať, vďaka ktorému skupina darovala viac ako 3 tis. eur na dobročinné účely.
Celú históriu skupiny si fanúšikovia poctivo naštudovali v niekoľkých číslach časopisu Spark, na rôznych internetových portáloch ako napríklad rocker.sk, musicserver.cz, fakker, czech-blade a mnoho ďalších. Do rotácie celoplošných rádií sa na Slovensku dostali skladby Všetko raz prebolí, Pravá tvár (Expres, Anténa rock), Ďakujem, Po roku to opäť cítiš, Bolo to dávno (Rádio Slovensko) a ďalšie. Českí rockeri mohli Volume zachytiť najmä vo vysielaní TV Óčko, TV Rebel či TV Rockparáda.
O tom, že rocková muzika v kombinácii so slovenským jazykom je skutočne úspešnou kombináciou svedčí aj množstvo odohraných koncertov či 4 vydané albumy, ktoré si produkovala skupina Volume sama. Na poslednom z nich sa excelentným sólom mihol okrem gitaristu kapely aj legendárny Rasťo Toman z DESmod-u.
DONOR
DONOR je mladá, pětičlenná heavy-metalová skupina ze Vsetína, jejíž popularita stále narůstá. Kapela se již stačila zarýt fanouškům do paměti svým velmi osobitým stylem a celkovým pojetím metalové hudby. Své písně zakládá na nápaditých kytarových riffech, které jsou velkou měrou podpořeny vícehlasnými sbory. DONOR jsou velice melodičtí a zároveň velmi všestranní. Návštěvník koncertu této kapely si rozhodně vždy přijde na své. Ačkoliv je totiž základním a nejrozšířenějším stylem kapely heavy-metal, nebojí se skupina zabrousit také do jiných odvětví tvrdé hudby. Za svou krátkou dobu působení si již stačila na konto připsat dva singly, úspěšný videoklip, nejednoho nadšeného fanouška a hlavně vydat debutové album.

ilustrativní obrázek

Pondělí 30. května 2022 - 19:00 - Vrátnice

KinoKavárna • Ještě máme čas

Viggo Mortensen (Tohle je náš svět, Zelená kniha) v hlavní roli svého režijního debutu inspirovaného vlastním dětstvím a dospíváním. Liberální John žije ve slunné Kalifornii obklopen milující rodinou, daleko od provinčních hodnot tvrdého a homofobního otce (Lance Henriksen). Ve chvíli, kdy se u otce projeví příznaky stařecké demence, cítí John povinnost překonat křivdy minulosti a postarat se o něho. Upřímné drama o odpuštění, zodpovědnosti a křehkosti rodinných vztahů, které zazářilo ve výběrech MFF Cannes, Toronta nebo Sundance nám připomene, že říct si to nejdůležitější je potřeba včas.

Kanada, Velká Británie, 2020 | hrají V. Mortensen, L. Henriksen, T. Chen | režie V. Mortensen

film s titulky • nevhodný pro děti do 12 let • vstupné 100 Kč • 112 minut

Více o filmu | Trailer

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino