Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM ČERVEN 2023

ilustrativní obrázek

Čtvrtek 1. června 2023 - 15:00 - Vrátnice

TAP TAKEOVER S PIVOVAREM TVARG

Do Vrátnice tentokrát zavítají borci z pivovaru Tvarg z Velké Bystřice a jak jste možná z názvu vytušili, nezabývají se pouze vařením piva, ale také výrobou tvarůžků v různých úpravách. Kromě šesti různých piv od ležáku až po stout tak s sebou přivezou i ochutnávku svých tvarůžkových produktů. Neváhejte a rezervujte si místa zasláním SMS na číslo 777299324 nebo osobně v baru.

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 16. června 2023 - 19:00 - Vrátnice

The Zac Schulze Gang (UK)

Kapela The Zac Schulze Gang vznikla v roce 2020 v Gillinghamu a hned zaútočili na hudební scénu se směsí blues, rocku a coververzí od 50. let do současnosti. Jejich tvorba čerpá z vlivu umělců jako Stevie Ray Vaughan, The Beatles, The Who, Dr. Feelgood, Rory Gallagher, Eagles, 10cc a mnoho dalších.

Baskytarista Ant specifikuje: „Říkáme, že hrajeme „blues-rock-pop“, protože je těžké se nás označit jedním slovem. Myslíme si, že jsme bluesová kapela, protože hrajeme hodně blues a veškerá naše hra má kořeny v blues – ale fanoušci blues by pravděpodobně řekli, že jsme víc rock než blues. Ve finále jde pouze o to, že je to dobrá hudba.“

Kapela hraje ve složení Zac Schulze - Lead Guitar, vocal, Anthony Greenwell - Bass Guitar, vocal, Ben Schulze - Drums, vocal.

Jednotné vstupné 200 Kč (na sezení s místenkou nebo na stání). Předprodej od 16. 5. v Téčku, TIC nebo online.

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino