Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

KranK, Stern

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 23. září 2023 - 20:00 - Vrátnice

KranK, Stern

Posledních 48 hodin bylo opravdu hektických. Ano, kauza Násilník a obvinění ze znásilnění. V této situaci jsme se rozhodli, že sobotním koncertě kapela Divo Institute nevystoupí. Cítíme presumpci neviny, ale už to, že se věc vyšetřuje (Aleš byl na několika výsleších) je podle nás důvod k odložení koncertu. Nazvěte to jak chcete, cancel culture, politická korektnost scény, předposranost.
Raději budeme za ty, co neudělali koncert obviněnému člověku, kterého očistili a budeme si sypat popel na hlavu, než abychom byli ti, co dělali koncert člověku, o kterém jsme věděli, že je obviněný ze znásilnění.
Koncert proběhne, zahrají Stern a KranK a vstupné zůstává na předprodejní ceně 150 Kč. KDO BY CHTĚL VRÁTIT ZAKOUPENÉ VSTUPENKY, NAPIŠTE NÁM.

Německo-americké formaci KranK se u nás loni tak zalíbilo, že chtějí přijet znova, vám se to taky líbilo, tak proč si to neopakovat. Instrumentálně dokonalí strejcové se na pódiu nezastavují a přitom hrají tak přesně. Toto je esence muziky, kterou ocení jak punkáči, tak rockeři (ano, bylo to tak). Sami sebe označují jako sludge|hardcore|hardrock, jejich skladby se obejdou bez hlasu a své hudební preference mají takto:

Dr. Jo (baskytara): Circle Jerks, Black Flag, Loveslug, NoMeansNo, Victims Family, Primus, Minutemen
Dr. Krischan (kytara): Fugazi
Dr. Jeff (bicí): The Who, Black Sabbath, Alice Cooper, KISS, Dead Kennedys, Germs, Black Flag, Suicidal Tendencies

Stern dokončují novou nahrávku a v plnohodnotné sestavě basa, bicí, akustická/elektrická kytara a zpěv se po delší době objeví na našem pódiu. Syrovost v projevu, hrubost v textech. Valašsko se vším všudy.

Vstupné 150 Kč. Předprodej od 5. 9. 2023 v sídle Téčka, TIC nebo online.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino