Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PROGRAM PROSINEC 2023

ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 9. prosince 2023 - 10:00 - Vrátnice

Předvánoční burza LP/CD

Přijďte nakoupit či prodat vinylové LP, digitální CD, analogové kazety nebo třeba i noty. Kupující to mají zdarma, prodejce prosíme o rezervaci místa. Bar bude otevřen stejně jako burza, čili od desíti do tří.


ilustrativní obrázek

Pátek 15. prosince 2023 - 20:00 - Vrátnice

Innoxia Corpora, Tilikum, The Owl

20:00 Tilikum
21:00 Innoxia Corpora
22:00 The Owl

SLUT kvůli nemoci nevystoupí. Jako náhradu jsme pozvali orlovské The Owl.

Innoxia Corpora se kromě své bohaté (a v podstatě vyprodané) diskografie mohou pochlubit staronovou akvizicí v sestavě v osobě Nesyho, bubeníka, který s nimi v podstatě začínal, mezitím samozřejmě bicí neopustil a kromě výuky aktivně hrál například v ME2D a několika metalových kapelách. A k muzice Innoxia Corpora není třeba moc dodávat, drhnou už 29 let svoji specifickou směsici valaškého punku, hardcoru a tvrdého rocku.

Třetí kapelou jsou ostravští Tilikum, hluková jízda na bázi punku, metalu a rocku. Nebo taky jinými slovy sludgově temné a shoegazově trýznivé melodie, sveřepá posedlost gearem a pocta černobílému ocánskému něžnému obrovi, který se rozhodl vrátit úder.

Vstupné na místě: 200 Kč.


ilustrativní obrázek

Sobota 16. prosince 2023 - 15:00 - Vrátnice

FESTIVÁLEK ŘEMESLNÉHO PIVA

První rožnovský festival řemeslných piv - přijďte ochutnat desítky druhů svrchně i spodně kvašených piv, od plzeňského ležáku, přes klasické IPA, až po různé možné i nemožné kombinace stylů a ingrediencí třeba v podání létajícího pivovaru Crazy Clown, více tradičního pivovaru Rotor z Kunovic (u UH), královéhradeckého pivovaru Klenot a dalších, jejichž jména se dozvíte zde nebo na stránkách baru Vrátnice. Na místě budete moct piva ochutnat i zakoupit a vybírat budete mimo jiné i z široké nabídky vánočních speciálů od předních českých pivovarů, jako Ježíšek od Zichovce nebo Tekutý kapřík od pivovaru Clock, merch jednotlivých pivovarů, ale také si popovídat s jejich zástupci a sládky a poznat přátelskou atmosféru mezi lidmi v tomto řemesle.

Informace o zúčastněných pivovarech a postupně i o některých pivech v nabídce se dozvíte na FB stránkách Caf´& Bar Vrátnice: facebook.com/VratniceCafeBar

Vstupenka + sklenice: 100,-  /  Vstupenka: 50,-


ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Čtvrtek 28. prosince 2023 - 19:00 - Vrátnice

Jam Session

SÁL I KAVÁRNA
Slavíme konec roku hudbou !
Slavíš s náma ? Přijď. Hraješ s náma ? Vem si nástroj.
Vstup zdarma.

House band: Jarda Mikel, Neky, Zbyněk Terner, Adam Fuska, Tashunka, Vašek Hudy.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino