Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

POVODÍ OHŘE, PRACH (SK), STERN

ilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 23. listopadu 2018 - 19:30 - Vrátnice

POVODÍ OHŘE, PRACH (SK), STERN

19:30  P R A C H
20:15  S T E R N
21:00  P O V O D Í   O H Ř E

Ještě pořád se vám stýská? Už toho není třeba, příchází čtveřice rockerů ze západních Čech. Přesně takhle to zní, když se do zkušebny zavřou lidi z kapel jako Climatizado, Skupina Štestí, Esgmeq anebo Esazlesa. Fanatická víra, temné charisma!

Povodí Ohře. Kapela, kde se sešli sklepní rock veteráni s chebsko plzeňskou omladinou, ze skříní vytáhli ty nejdelikátnější košile a začli hrát hezky s gustem, tak jak to mají ještěři nejraději. Roots rock, gotické country, heavy blues a kovbojka po česku.

Nálada jak v baru z horšího konce města. Celkem prča, ale taky by mohlo padnout pár facek. Lyricky deska navazuje na předchozí tvorbu Sisiho, kterou dobře známe z Esgmeq nebo Skupiny Štěstí. Kromě vlastních textů se Sisi obrací i k dílu Andreje Rodinova, Zbyňka Hejdy, Blaise Cendrarse anebo osobní korespondecí s basákem Ladislavem Janouškem.

Prach je relativně nová kapela, za kterou se skrývá další alter Ego Daši fon Flaši, temné písničky mu pomáhají prezentovat bývalí členové Coexist a The Klemones. A třetími do party budou domácí Stern.

Vstupné do 22. 11. 100 Kč v den koncertu 120 Kč. Předprodej v T klubu, TIC  nebo online.

detaily


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino