Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

VALAŠSKÉ ZKUŠEBNY 3

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 7. června 2019 - 16:00 - Vrátnice a přilehlé prostory

VALAŠSKÉ ZKUŠEBNY 3

Třetí ročník přehlídky lokálních kapel, letos se zahraničním hostem, který spolutvůrcem loga Vrátnice, RickoLusem.

16:30 Future Guys
17:30 Ctib
18:30 Rickolus piano set
19:30 Antonio Herman - venku
20:30 Spytihněv
21:30 Rickolus - venku - guitar set
22:30 afterparty

Koncerty se uskuteční v klubu Vrátnice a částečně taky ve venkovních prostorech v okolí klubu. Ctib, který hrál už na prvním ročníku, radikálně změnil koncept, takže nám jej může zaprezentovat. Podobným případem jsou Spytihněv, kteří mají novou sestavu. Mladý písničkář Antonio Herrman je populární nejen mezi svými vrstevníky. Ovšem jednoznačně nejmladší kapelou budou Future Guys.

Vstupné je dobrovolné

detaily | video

Rick Colado aka RickoLus, trubadúr z Jacksonville se vrací. Můžete si jej pamatovat z koncertu v Téčku, kde hrál s doprovodnou kapelou s českými muzikanty. Rok 2019 je ve znamení nové desky s názvem "Archways" vyjde na jaře na Lokal Rekorc a v podstatě navazuje na Rickovo poslední turné, jehož důležitou součástí byly i songy - docela geniální songy - s klavírem. Tak teď je budeme mít všechny pohromadě na krásným vinylu. RickoLus zahraje dva sety - jeden s klavírem v prostorách klubu a druhý venku s kytarou.

Ctib - slovy Nely Bártové z Alter Echo webzinu: Hřeb večera? Určitě Ctib. To, co předvádí na stagei byste do učitele z Rožnova pod Radhoštěm nejspíš neřekli. Discoegopunk je naprosto výživný, zpěv jde ruku v ruce s ulítlými tanečky à la surikata, prostě baví!


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino