Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

Zrušeno - Juwana Jenkins Blues Band

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Peníze za zakoupené vstupenky na zrušené pořady vracíme na bankovní účet, pište na ekonomicke@tka.cz, zašleme vám podrobné instrukce. V hotovosti budeme vstupné vracet až po ukončení omezeného pohybu osob a to v sídle T klubu – kulturní agentury, 1. máje 1000.

ZRUŠENO

Středa 15. dubna 2020 - 19:00 - Vrátnice

JUWANA JENKINS BLUES BAND

Charizmatická americká bluesová zpěvačka Juwana Jenkins byla některými kritiky označena jako „královna blues“ a její živá vystoupení jim dávají za pravdu. Nedávno natočila singl Long Time a představila krátký film, zachycující 20 let, které strávila na evropských pódiích. Zpěvačka se zastřeným a chraplavým hlasem vystupuje jako frontmanka vlastní kapely All-Star Mojo Band a proslavila se také na albu Charlieho Slavíka The Blues Keep You Alive. Vystoupení Juwany jsou velmi spontánní, plné vášně a pozitivní energie. Zpěvačka naplňuje sál autentickým zvukem „old school“ blues s razancí nekompromisního funkového buldozeru.

Juwana Jenkins – zpěv
Jiří Maršíček – kytara
Jakub Zomer – hammond
Tomáš Vokurka – bicí

Tip Z.Ternera: Juwana je opravdu skvělá zpěvačka, která s osobitým šarmem dokáže báječně pracovat s publikem. Jako vždy podpořená výborně šlapající kapelou s výjimečným jazzovým hammondistou Jakubem Zomerem.

Vstupné: 250 Kč. Předprodej od 10. března od 8:30 v sídle T klubu, v TIC nebo online.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino