Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

Zrušeno - Divadlo Zticha - Mravenčení

ilustrativní obrázek

Pátek 30. října 2020 - 19:00 - Vrátnice

Zrušeno: Divadlo Zticha - Mravenčení

Akce je z důvodu epidemiologické situace zrušena.

Ztřeštěně absurdní divadelní komedie o touze po penězích, moci a povrchnímu sexu, a jak to dopadne, když se k tomu postavíte.

Po kurzu účetního přichází na volné místo v zoologické zahradě bývalý doktor sexuologické ambulance. Buduje si novou identitu, nesnáší peníze, a aby to nebylo tak jednoduché, vydává se za svého neexistujícího bratra. Naproti němu má ředitel zahrady ve svém životě jasno, peníze má rád, k tomu milenky a jako kolegyni má svou ženu, do které je zamilovaný zkorumpovaný starosta. Když na scénu dorazí zástupce policie a trochu světla do děje přinese okultní věštkyně, jsou příběhem prostupující sexuální úchylky jen kořením příběhu. A kdo získá za ženu sekretářku, těhotnou buď s opicí, nebo prasetem, a kde nakonec skončí všechny peníze?

Hrají: Václav – Zdravee, Věrka - Markéta el Bakri, Evžen – Michal Pupík Krupík, Starosta - František Baláš, Věštkyně - Petra Přikrylová, Lída - Julie Bartoňková, Policista - Jiří Vymětal ml., Maminka Václava - Marie Mikulicová

Scénář - Marek Baroš

Režie - Marek Baroš, Zdravee

Vstupné na sezení s místenkou do 29. 10. 130 Kč, v den představení 150 Kč. Předprodej od 29. 9. 2020 v sídle T klubu, TIC nebo online.

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino