Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

Zrušeno - Labashheda (NL), Innoxia Corpora, Snackthief

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 2. října 2020 - 19:30 - Vrátnice

ZRUŠENO Labashheda (NL), Innoxia Corpora, Snackthief

Holandská kapela Labasheeda vydává v září novou desku a na souvisejícím letošním turné zahrají v Česku v Praze a Rožnově pod Radhoštěm. Co je na Labasheeda nejlepší? Jak je tahle nizozemská parta zoufale nemoderní. Styly a trendy se střídají, ale Labasheeda se pořád tvrdošíjně drží toho, co už je dávno pasé. Představte si ten umanutý, tvrdošíjný tah na branku, co měli Superchunk a přidejte trochu expresivní nálady z prvních dvou desek PJ Harvey. Jasně, zvuk Labasheeda vězí pevně v 90. letech a skvělé je, jak se za to kapela ani trochu nestydí... Polvo, Seam, Sleater-Kinney, Silverfish, to všechno tam můžete slyšet a je to vlastně úplně vynikající. Labasheeda se dali dohromady v roce 2004 v Amsterdamu (původně trio se rozrostlo na kvarteto) a hlavní postavou kapely je od začátku kytaristka a zpěvačka Saskia van der Giessen. Jestli máte výhrady k leckdy expresivnímu ženskýmu zpěvu, tohle není ten případ – Saskia a její hlas jsou jen jedním z činitelů, žádnej hlavní prvek.
Dalšími kapelami večera budou domácí punk Innoxia Corpora, kteří právě dotočili novou (opět krátkou) nahrávku a brněnští Snackthief, kteří ve svých řadách mají členy My Dead Cat a Sakkara a stylisticky produkují raw  emo hardcore.

Vstupné do 1. 10. 170 Kč, v den koncertu 200 Kč. Předprodej od 1. 9. 2020 v sídle T klubu, TIC  nebo online.

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino