Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

Zrušeno - Or, Vlněna

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Sobota 14. listopadu 2020 - 20:00 - Vrátnice

Zrušeno - Or, Vlněna

Akce je z důvodu epidemiologické situace zrušena.

Dvě akvizice Silver rocket - Vlněna a Or.

Vstupné: do 13. 11. 120 Kč, v den akce 150 Kč. Předprodej od 3. 11. od 8:30 v sídle T klubu, TIC a ENO il negozio (Brillovka) nebo online.

OR: (noise|rock - Silver Rocket) Co se stane, když se do kotle hodí několik bubnů, činely, otlučená kytara, přiměřeně nakřápnutá basa, pár zesilovačů, nějakej ten reprák, kabely, trsátka, efekty, mikrofon, jeden womanizer, jeden řezník a naklonovanej Kurt Cobain? Tihle kluci vypadaj, že neuměj do pěti počítat a jenom celej život zevlujou s pivem v ruce před rockovejma klubama, ale nenechte se zmást. Ovládaj všechno, co potřebuje homo sapiens v 21. století k důstojný existenci: kytara, basa a bicí přežijou i Keitha Richardse!

VLNĚNA: (experimental|punk - Silver Rocket) Proč je Brno hlavní město světa? Protože Vlněna. Trojice tras našla cíl ve starý rozmlácený fabrice - a mezi opadanou omítkou a smutnejma cihlama vznikla tepající živá hmota. Nestává se zas tak často, aby lidi ze skvělejch kapel dali dohromady další skvělou kapelu, ale zrovna tady lidi ze skvělejch kapel dali dohromady další skvělou kapelu. Elektrická i akusticky čistá tvář Vlněny se prolínají jako ty trasy, který už nevedou do fabriky, ale genius loci zůstává. Cihly jsou věčný, omítka je drží, prach jim zpívá...

                
Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino