Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

PŘESUNUTO - Katarzia a Pjoni

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Koncert je přesunutý na jaro, zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Čtvrtek 16. prosince 2021 - 20:00 - Vrátnice

Katarzia a Pjoni

Samota mi nevadí, ani celibát tela, ale čo je veľa, to je veľa. Je načase začať znova žiť! Rozhodli sme sa previesť vás cez viaceré doterajšie formy Katarzie z posledných troch albumov. Predstavíme aj predpoveď počasia nového albumu. Spolu so špeciálnym svetelným dizajnom od Terezy Bartůňkovej a choreografiami Kristíny Tukan sa koncert Katarzie toto leto stáva komplexným hudobno-vizuálnym zážitkom. Vtiahneme vás do vnútorného prežívania kolektívneho vedomia (možno aj nevedomia), ktoré sme posledné mesiace prežili.

Katarzia slovenská producentka a textárka, žijúca v Prahe. Jej texty sú charakteristické otvorene pomenovanými momentmi a príbehmi z našich životov a vzťahov. Má na konte štyri štúdiové albumy.
Na jar 2018 získala cenu Radio_head Awards za najlepší singel, konkrétne za skladbu Kde sa slzy berú, ktorý zložila k filmu Piata loď, ocenenom na festivale Berlinale. V marci 2018 napísala hudbu a texty k predstaveniu Antigona v Slovenskom národnom divadle, spolu s producentom Jonatánom Pastirčákom. Tieto skladby so sofistikovaným aktivistickým ladením vyšli v októbri na rovnomennom albume. Na jeseň 2018 získali za Antigonu ocenenie Dosky za najlepšiu scénickú hudbu sezóny a Cenu Tatrabanky za hudbu v kategórii Mladý tvorca. V rovnakom čase sa zúčastnila prestížnej Red Bull Music Academy v Berlíne, kam bola pozvaná ako jedna z 30 mladých producentov spomedzi 5000 uchádzačov z celého sveta. Na jar 2020 vydala vo vydavateľstve Slnko Records štvrtý album s názvom Celibát.

Koncert patří do cyklu „Ženy v hudbě“, který finančně podpořilo Ministerstvo kultury.

Vstupné s místenkou 280 Kč. Předprodej od 16. 11. 2021 od 8:30 v kanceláři T klubu, TIC nebo online.

Akce proběhne dle platných hygienických opatření.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino