Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

Lucifer efekt, Inspiratio, Včera bylo pozdě

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Pátek 21. ledna 2022 - 20:00 - Vrátnice

Lucifer efekt, Inspiratio, Včera bylo pozdě

Premiéra nové sestavy domácí punkové kapely, ve které se Lenia vrátila k bicím a staré harcovníky Čárlího a Kečupa vystřídala mladá krev v osobě Míši Hanáčka, jehož poslední instancí byla pražská stonerová formace Baro Chandel. Lucifer efekt, mající na kontě dvě desky a jedno EP, hrají melodický angažovaný punk, ve kterém se objevují rockerské vlivy, což je jen ku prospěchu věci. Precizní muzikantské výkony jsou u rožnovských kapel tohoto ranku již samozřejmostí.

Spolu s nimi zahrají Inspiratio, hardcore - punkový underground ve složení basa, bicí, kytara a dva ženské vokály, jsou z Prahy.

Třetí kapelou bude jedna z nejmladších domácích part Včera bylo pozdě.

Lucifer efekt je kapela starých tváří z Rožnova. To nepotřebuje bližší deskripci. Ale přece jenom: nevyhnutelně rezonuje duch místního Vraha a Telefonu, Co-Ca nebo Uštkni. Personální propojení je jasné, všichni víme, co punkrock způsobí na čtyřiceti, a míň, kilometrech čtverečních. Debutové album "My" album je prostě paráda. Surová a drzá kytara s drzym Andrého vokálem a dívčí zpěv zdatně doplňuje poison idea - přestaň s tou bílou magií! Díky vokálům, vyhrávkám a stavbě některých skladeb mohou některým evokovat kapely jako The Hysterics.

Druhá nahrávka vyšla jako split LP s historickým počinem personálně propojené formace Psi a pokračuje v našlápnuté cestě. Nejnovější EP nahrál protagonista André v podstatě sám, jmenuje se "Demo lice K19" a kromě digitální distribuce skrze oblíbený bandcamp by mělo vyjít na sedmipalcovém vinylu opět u Ultima Ratio records.

André Bhopál – kytara, zpěv

Leňa Fiedlerová - bicí, zpěv

Míša Hanáček - baskytara, zpěv

Vstupné na sezení: předprodej 120 Kč, v den akce 150 Kč. Předprodej od 4. 1. 2022 v sídle T klubu, TIC nebo online.

Akce proběhne dle platných hygienických opatření.


Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino