Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
vrátnice vrátnice
kino Panorama kino
tka tka
≡ menu
nápis Vrátnice Art & Music

archiv

aktuální programvytisknout

The Sound Pack (Polsko)

ilustrativní obrázekilustrativní obrázekilustrativní obrázek

Středa 23. února 2022 - 19:00 - Vrátnice

The Sound Pack (Polsko)

Asia Świniarska – zpěv, Kasia Mirowska – zpěv, Gosia Biniek – zpěv, Marcin Wawrzynowicz – zpěv, Bogusław Kaczmar – klávesy
The Sound Pack je jazzové vokální kvarteto, které v roce 2016 založil Marcin Wawrzynowicz. Skupinu tvoří zkušení a uznávaní hudebníci, absolventi a lektoři Jazzových ústavů na hudebních akademiích v Katovicích, Vratislavi a Poznani. Vokalisté jsou výherci různých mezinárodních i polských jazzových soutěží. Jejich portfolia zahrnují vlastní alba i účast na mnoha festivalech jazzové hudby, například: Voicingers, Spotkania Wokalistów Jazzowych w Zamościu, Jazz nad Odrą, Lotos Jazz Festiwal, Lady's Jazz Festiwal, Śląski Festiwal Jazzowy. Green Town of Jazz, Hałda Jazz, “Jazz! Open Mind”.
Myšlenka kvarteta odkazuje na tradici amerických pouličních vokálních souborů swingové éry i na modernější a velmi dobře známé skupiny jako jsou Manhattan Transfer nebo New York Voices. Repertoár skupiny zahrnuje americké jazzové standardy i skladby v polštině, ve vlastních úpravách a pro různé kapely, počínaje kvintetem a konče velkou kapelou. V říjnu 2019 vyšlo kapele první studiové album, nazvané: The Sound Pack "On Air". Sound Pack trvale spolupracují s následujícími hudebníky: Bogusław Kaczmar – klavír, Michał Kapczuk – kontrabas, Przemysław Jarosz – bicí.

Vstupné na sezení s místenkou 250 Kč. Předprodej od 18. 1. 2022 v kanceláři T klubu, TIC  nebo online.

Akce proběhne dle platných hygienických opatření.

Odběr novinek
Odběr novinek plakát akcí program kino